В St. George International School and Preschool от първостепенно значение

...
В St. George International School and Preschool от първостепенно значение
Коментари Харесай

По пътя на успеха със St. George International School

В St. George International School and Preschool от първостепенно значение е да осигурим прочувствена, обществена и личностна поддръжка за всеки ученик, което да бъде основа за уравновесено развиване и израстване.
Лео Бъкли, шеф на St. George International School , споделя какъв брой значими са положителното обучение и мотивацията на учениците: " Гордеем се с крайните резултати на учениците и ги поддържаме в техните фантазии и цели. Имаме споделена история с деца, които учат при нас повече от 13 години, само че с наслада одобряваме и възпитаници, които са относително нови и не престават образованието си при нас през последните 2 години, преди да завършат. Ние сме учебно заведение, което дава висококачествено обучение, ориентирано към огромни достижения и пълностоен живот след довеждане докрай. Отдадените ни преподаватели и екипът ни от експерти по кариерно насочване вървят ръка за ръка с учениците и дружно възнамеряват бъдещата им реализация. Този учебен цикъл обезпечава нужните подготовка и убеденост за сполучливо кандидатстване и приемане в най-хубавите университети по света. Нашите възпитаници са нашето най-голямо достижение, а техните резултати са показателни сами за себе си!

Запознайте се с Макс и Йебин, които съумяха по едно и също време да реализират университетски триумфи и да осъществен фантазии. "

" Още от дребен извънредно доста ми хареса атмосферата в учебно заведение. Винаги съм усещал, че учителите и хората към мен са там, с цел да ни оказват помощ. Никога не съм се тормозил да помоля за помощ. " Максим Иванов е възпитаник в St. George International School към този момент 13 години и за него е значимо мястото, в което израстваш, и поддръжката във всеки стадий от образованието. Изборът да остане в " Свети Георги " след седми клас е бил елементарен поради опцията да придобие квалификации IGCSE и A Level и да продължи образованието си в първокласен интернационален университет. Той има вяра, че всеки възпитаник, който има цел, която желае да реализира, ще получи поддръжката на учебното заведение. " Когато пристигна време за GCE A Level изпитите, смятах, че са сложни, и ме беше боязън, само че учебното заведение сътвори система, в която можеш да имаш време с всеки преподавател. Това ми даде кураж да се усещам убеден и считам, че е привилегия да получаваш самостоятелно внимание през този сложен интервал. " Един от най-паметните моменти за Макс е посрещането в учебно заведение след връщането му от експедицията Neverest Ocean Row: " Винаги знаех, че екипът на моето учебно заведение ме е подкрепял, само че не подозирах в действителност какъв брой доста ме обича. За мен St. George International School е една неповторима общественост. "
Реклама
През последните две години част от учебното заведение е и Йебин Ву , ученичка в 12 клас. Тя споделя, че прави оценка всички дадени благоприятни условия и шанса, който е имала, да продължи образованието си тук. " Когато започнах образованието, си мислех, че то ще е напълно концентрирано върху академичното развиване. Ние сме доста обединен клас, който постоянно се поддържа, и получаваме цялостно подпомагане от преподавателите. Учителите ни приготвят да бъдем самостоятелни и да се усещаме подготвени, когато стартираме образованието си в университет. Не съм виждала друго учебно заведение, което толкоз да предизвиква учениците да бъдат по-самостоятелни и проведени, както и да им вдъхва кураж във всяко начинание. GCE A Level образованието е значимо за бъдещoто развиване и съм признателна, че всеки преподавател съумява да го показа по забавен, понятен метод и изцяло да ни ангажира със наличието. Първоначалното ми предпочитание беше да продължа със стоматология, само че в този момент избрах различен път - стопанска система. Не беше елементарен фиктивен диалог с преподавателите, а всекидневно поощряване за това да открия какво в действителност желая да върша и какво обичам. Благодарение на насоките на учителите и вниманието им открих сферата, в която в действителност желая да се развъртвам. "

Двамата, по този начин както и техните съученици, са признати в едни от най-престижните университети (Stanford, Imperial College, UCL, Hong Kong University, Amsterdam University, Durham University, University of St. Andrews etc.) и нямат самообладание да покажат наученото пред света. За тях St. George International School постоянно ще остане място, към което ще се връщат, паметен интервал от живота им и най-много, както те сами го назовават - дом.
Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Образование
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР