В сряда сутринта ще бъде отворен за движение участъкът на

...
В сряда сутринта ще бъде отворен за движение участъкът на
Коментари Харесай

Отварят за движение участъка от Околовръстен път до река Боянска

В сряда сутринта ще бъде отворен за придвижване секторът на бул. " България " от Околовръстен път до моста на река Боянска. В момента се правят довършителни действия, продължава и работата по тротоарите в същия сектор, оповестиха от Столичната община.

Продължават строителните действия по лявото платно на булеварда в сектора от бул. " Гоце Делчев " до бул. " Тодор Каблешков ", който беше затворен за рехабилитация на 04 юли. В момента се прави хидроизолация на подлезите и стартира слагането на железна мрежа "road mesh ".

На 15.07. се затваря за рехабилитация дясното платно на бул. " България " в посока Бояна в сектора от бул. " Тодор Каблешков " до Околовръстен път ".

Организация на придвижването:

От 15.07.2020 година до 13.08.2020 година /включително/

спирка с код 2206 „ Ул. Тодор Каблешков “ за автобусни линии №№ 64 и 304 в посока Софийски околовръстен път се измества 100.00 метра обратно преди ул. „ Тодор Каблешков “;

В събота стартира рехабилитацията на нов сектор от бул. “България “

спирка с код 2689 „ Ж.к. Бокар “ за автобусни линии №№ 64 и 304 в посока Софийски околовръстен път се измества обратно в зелената повърхност, против съществуващата в посока център;

спирка с код 0866 „ Кв. Манастирски ливади “ за автобусни линии №№ 64 и 304 в посока Софийски околовръстен път се измества обратно в зелената повърхност, против съществуващата в посока център.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР