В сряда ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста

...
В сряда ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста
Коментари Харесай

Вземайте слънчевите очила: Очаква ни горещa сряда

В сряда ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност, само че единствено на обособени места, основно в планинските региони, ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър.
 iStock/Getty Images
Атмосферното налягане ще бъде малко по-ниско от междинното за месеца.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан западен, след обяд юг-югоизточен вятър. Максимални температури - сред 29 и 32 градуса . Температурата на морската вода е към 26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 iStock/Getty Images
В планините също ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан северен вятър. Максимална температура на 1200 метра към 24 градуса, на 2000 метра към 17 градуса.-->
 iStock/Getty Images
В четвъртък още веднъж ще има повече облачност, към и след обяд над Източна и Централна Северна, както и в планините на Югозападна България - купеста и купесто-дъждовна. На доста места в тези региони ще има и валежи, съпроводени с гръмотевици. До вечерта явленията ще затихнат и през нощта ще се обясни. В петък ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността, съвсем без превалявания.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР