В сряда МВР ще обяви резултатите от разследването на шесторното

...
В сряда МВР ще обяви резултатите от разследването на шесторното
Коментари Харесай

МВР обявява утре резултатите за шесторното убийство, Христов убит с картечен пистолет

В сряда Министерство на вътрешните работи ще разгласи резултатите от следствието на шесторното ликвидиране в Нови Искър. 

Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Валентин Радев след съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента. Темата за криминогенната конюнктура от последните дни е била коментирана на КСНС отвън дневния му ред.

Валентин Радев съобщи, че на следващия ден ще бъдат оповестени първичните изводи към убийството в Нови Искър. Засега е ясно само, че всички доказателства уличават Росен Ангелов като причинител на шесторното ликвидиране.

Работи се и по убийството на предприемача Петър Христов. Засега Радев не се нае да го разяснява, само че изясни, че е обезпокоен от случилото се. " Правим всичко допустимо да забележим по какъв начин е станало ", изясни той.

По неофициална информация против Христов е стреляно с чешки картечен пистолет  " Скорпион ". Криминалисти разясняват, че това е желано оръжие при други сходни показни разстрели у нас. 

Коментарът на вътрешния министър по случая е първото, което представител на изпълнителната власт прави. Досега единствено ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева разяснява стрелбата, като сподели, че това не е провал на председателството и че " такива събития се случват във всяка една европейска страна ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР