В сряда избягвайте да налагате своето мнение или воля на

...
В сряда избягвайте да налагате своето мнение или воля на
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 февруари: 3 зодии да се готвят за невероятен ден

В сряда избягвайте да налагате своето мнение или воля на другите хора, защото задачата на този ден е да се научите да разбирате желанията и възприятията на хора, с които имате ежедневни контакти. Не търсете опрощение за вашите дейности и неточности, а се стремете да не допускате такива.
Днес ще имате опция да възобновите или създадете забавно другарство или другарство с човек, с който сте имали къс контакт в предишното си.
Денят ще бъде удобен и за обновяване на прекратени заради разнообразни аргументи връзки.
Днес несъмнено ще имате опция да хармонизирате връзки и разрешите проблеми от тази и предходната седмица. Всичко ще зависи от вашата подготвеност да се захванете с тях и до каква степен ще имате упоритост за сходни дейности.
Този ден вещае покупка, подарък или различен веществен ангажимент, обвързван с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Това ще бъде удобен ден за пътешестване, за подготовка на такова в околните няколко дни, за контакти с хора от далечни дистанции.

Овен
Ще срещнете ненадейно благополучие. Само внимавайте да не го уплашите, защото рискувате да го търсите прекомерно дълго по-късно.

Телец
Днес ще може да преодолеете съществени разлики с сътрудниците си. Използвайте момента, с цел да се договорите дълготрайно за значими условия.

Близнаци
Това е ден, в който ще получите забавно предложение за работа. Ако се отегчавате от сегашната си - не му мислете доста.

Рак
Днес ще би трябвало да приемете някои неизгодни, на пръв взор, условия. Истината е, че не губите толкоз доста.

Лъв
Тази сряда ще прескочите съществено затруднение. Добре е да не смесвате работата с персоналния живот. Спазвайте границите.

Дева
Тази сряда ще получите нечие утвърждение, което ще е доста значимо за вас. Все отново не оставайте да почивате на лаврите.

Везни
Тази сряда може да осъзнаете, че сте се заблуждавали по отношение на даден човек. На всеки се случва - това е скъп опит.

Скорпион
Този сряда е добре да сте по-тихи и да избягвате поемането на самодейност. Силата ви е ще е в рутинните дейности.

Стрелец
Тази сряда може да осъзнаете, че сте пропуснали нечий празник. Ще са ви нужни съществени старания, с цел да компенсирате.

Козирог
Тази сряда може да бъде изработен опит да бъдете привлечени към дадена група. Проучете добре хората преди да се съгласите.

Водолей
Тази сряда покажете достолепие и високи морални качества. Отминете обидата с безмълвие и не се впечатлявайте прекомерно от похвалите.

Риби
Тази сряда не рискувайте прекомерно. Малкият блъф може да ви свърши работа, само че най-добре бъдете изцяло откровени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР