В средата на октомври месец се очаква да бъде готов

...
В средата на октомври месец се очаква да бъде готов
Коментари Харесай

Подземен паркинг ще осигурява над 190 места до метростанция „Стадион Васил Левски“

В средата на октомври месец се чака да бъде подготвен подземният паркинг при метростанция „ Стадион "Васил Левски “ и ще може да се употребява от хората по системата „ Паркирай и пътувай “. Той е за 193 места за паркиране и при пътешестване с метрото паркирането е гратис. Това разгласи кметът на София Йорданка Фандъкова при инспекция на довършителните работи по обекта.

В средата на октомври се чака да може към този момент да се употребява подземния паркинг по системата „ Паркирай и пътувай “, по която паркирането е гратис, в случай че се пътува с метрото. Целта на буферните паркинги е да подтикват хората да употребяват метрото. До този миг пет са буферните паркинги към метрото и разполагат с общо над 2200 места. Средната им годишна запълняемост е над 60%, като този на Бизнес парк София доближава 100%.

В програмата на Градска подвижност е планувано да се довършат и изградят още три паркинга за 492 места. Те се намират на бул. “Сливница “, при Централна гара и в кв. “Надежда 1 “.

В момента със строителството на третата линия на метрото се построяват още 3 паркинга в регион „ Овча купел “ за към 700 места.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР