В сравнение с хотели от същата категория в Турция посрещането

...
В сравнение с хотели от същата категория в Турция посрещането
Коментари Харесай

В Кушадасъ Нова година по-евтина от Родопите в пъти

В съпоставяне с хотели от същата категория в Турция посрещането на Нова година в българските курорти коства 4-5 пъти по-скъпо.

480 лв. на човек ще ни коства нощувка в петзвезден хотел във Велинград в дните към празниците. Офертата е качена в уеб страниците за групово извършване на покупки. В цената са включени с изключение на нощувките и закуски и вечери, като една от тях е в новогодишната нощ, написа " Телеграф ".

Освен това хотелът обезпечава стратегия за гостите си за всяка вечер от престоя им. В новогодишната нощ посетителите ще се забавляват с фолквеличията Деси Слава и Тони Стораро. Също по този начин ще бъдат забавлявани от актьорите от „ Комиците “. В останалите дни към Нова година за настроението на туристите ще се грижат други музиканти и артисти.

В тази цена е обезпечена по този начин наречената напитка за посрещане, както и зареждане с минерална вода в стаята през първия ден от престоя, показват в офертата. Гостите, които решат да запазят този хотел, могат да употребяват спа центъра и басейните. Офертата за празника е за 2880 лв. за двойна стая за три нощи. За четири нощувки при същите условия цената е 3165 лв..

В случай че не можете да си позволите скъпите удоволствия във Велинград, може да резервирате още веднъж петзвезден хотел в Кушадасъ, където нощувката на база ол инклузив излиза 93 лв. на човек на нощ.

Офертата е годна за 4 нощувки при двойно настаняване, празнична новогодишна вечеря с неограничени алкохолни и безалкохолни локални питиета, богато меню, както и шоупрограма, включваща ориенталски танци, DJ, лотария и доста спомагателни изненади. Хотелът разполага със спа център и вътрешен басейн.

Освен това хотелите в южната ни съседка настаняват гратис деца до 12-13 години, а в родните планински и спа курорти нормално желаят доплащане на 50% за деца над 7 години. Ако нямате личен превоз, има рейс, който коства 110 лв. на човек.Експерти обаче поучават хората да бъдат деликатни, защото има доста спомагателна информация за заплащания, които не са оповестени. Затова е значимо да се осведомят авансово, преди да създадат резервация за хотел. Например има хотели, които таксуват в допълнение новогодишната вечеря за подрастващите, като цената за един от родните хотели е 82 лв. и тя не е включена нито в офертата за възрастните, нито в цената за нощувката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР