В спорт, посветен на увеличаването на броя на чернокожите си

...
В спорт, посветен на увеличаването на броя на чернокожите си
Коментари Харесай

Southern Jaguars са гордостта на бейзбола на HBCU след загубата на националния шампион на LSU

В спорт, отдаден на увеличението на броя на чернокожите си играчи, разстройването на LSU от Southern University тази седмица беше победа за всички бейзболни стратегии на HBCU.

Нивото на игра и образование в колежите и университетите, които са исторически черни, се увеличи през последните години, само че успехите над стратегиите Power Five, да не приказваме за защитаващ народен първенец, са необичайност. Победата на Southern с 12-7 в понеделник на стадион Alex Box — на 20 минути южно от кампуса му в Батън Руж, Луизиана — беше едвам шестата от 2020 година насам от HBCU против съперник от най-високото равнище на дивизия I.

„ Това оказва помощ на HBCU, тъй като децата на всички места ще видят южняка и ще си помислят, че в случай че могат да победят LSU, може би мога да бъда в този лист като ученик-атлет и да се опитам да издигна тази стратегия “, сподели Майкъл Кокър, който е писал за бейзбола HBCU от 25 години и ръководи уеб страницата Black College Nines. „ Това е смисъла на HBCU да изхвърли (топ) тим – те са склонни да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР