,,В списъка с членове на частния клуб, свързан с убития

...
,,В списъка с членове на частния клуб, свързан с убития
Коментари Харесай

Атанасов: Около 10-12 магистрати членуват в частния клуб на Мартин Нотариуса, повечето са прокурори

,,В листата с членове на частния клуб, обвързван с убития Мартин Божанов, който има, има към 10-12 магистрати-има и съдии, и прокурори, само че повече прокурори``.

Това съобщи националният представител от " Продължаваме промяната - Демократична България " Атанас Атанасов пред публицисти в Народното събрание.

„ Ще го дам на парламентарната комисия “, сподели Атанас Атанасов, като разяснява, че в листата има забавни имена. Също по този начин добави, че се надява новосъздадената комисия да свърши работа под управлението на Никола Минчев, който е „ правист и доста обективен човек “.

Вчера Атанас Атанасов сподели пред медиите, че има целия лист с членовете на частния клуб, които са ходили в него и са имали карти за достъп. В същия ден бе основана и краткотрайна комисия да ревизира всички обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов.

По-късно вечерта прокуратурата и полицията влязоха в частния клуб, свързван с Божанов, като при обиските са конфискувани разнообразни материални носители и компютри.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР