В Спешно отделение на болницата бяха докарани общо 17 човека,

...
В Спешно отделение на болницата бяха докарани общо 17 човека,
Коментари Харесай

Зам.-директорът на болницата в Бургас: Няма опасност за живота за ранените при катастрофата с военен камион

В Спешно поделение на болничното заведение бяха докарани общо 17 индивида, от които двама български жители и 15 мигранти. От 15-те афганистански жители един е признат във второ хирургично поделение с травма на гръден панер. Трима от тях са приети в болница в неврохирургия с контузии на гръбначния дирек, а двамата български жител са приети в болница в неврохирургия с мозъчно разтърсване и контузия на гръдния панер. Пострадалите са без заплаха за живота и ще им бъдат направени спомагателни проучвания, които ще проведем. Двамата български военни са на 42 и 23 години.

Това заяви за Нова Тв заместник-директорът на многопрофилната болница в Бургас, където нощес бяха докарани ранените в злополуката с военния камион край Резово, при която починаха двама мигранти от Афганистан.

На потърпевшите са направени проби за алкохол и опиати и се чакат резултатите. Имаше езикова преграда с мигрантите, само че ние се интересуваме от техните пострадвания, с цел да преценим какви проучвания да бъдат извършени, тъй че детайлности към самия случай не са ясни. Няма тежко потърпевши от тези, които са на територията на нашата болница, те са в приемливо положение. Те са контактни и съответни, за лекуване ще останат четирима афганистанци и двама българи, добави лекарят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР