В социалните мрежи и в медиите периодично се правят внушения

...
В социалните мрежи и в медиите периодично се правят внушения
Коментари Харесай

Пирогов: В социалните мрежи се правят внушения за пропуски в лечението на Даная

В обществените мрежи и в медиите от време на време се вършат внушения за пропуски в лекуването на 15-годишно момиче, лекувано в „ Пирогов ". Това се показва в отворено писмо, подписано от работещи в Клиниката по неврохирургия, в Клиниката по детска реанимация, в Отделението по педиатрия, в лаборатория пo трансфузионна хематология, оповестяват от болничното заведение.

" С цялото почитание към персоналната тъга на засегнатите от тази покруса, призоваваме обвиняванията към екипите от болница „ Пирогов " да се основават на действителните обстоятелства и условия " се добавя в писмото с зов този драматичен случай да не се трансформира в инструмент за обществен линч, разпра и реализиране на персонални цели. " Нека да останем обединени към идеята за по-добро детско опазване на здравето - идея, за която работим и стоим всички. Отдавна ", се прибавя още в писмото.

В лечебното заведение са положени всички старания и са употребявани всички средства на актуалната медицина, с цел да се избегне леталния излаз, допълниха от „ Пирогов ". На 8 януари стана ясно, че Изпълнителна организация " Медицински контрол " назначава спомагателна инспекция по случая с 15-годишното момиче. Даная умря напролет на 2023 година Благодарение на донорството, с бъбреците на Даная двама души получиха късмет за нов живот, а 17-годишно момче към този момент вижда с помощта на нейните очи.

Назначена е спомагателна инспекция по случая със гибелта на 15-годишната Даная, осведомиха от Изпълнителна организация „ Медицински контрол ". Допълнителната инспекция идва, откакто майката на умрялото в болница „ Пирогов " момиче написа в обществените мрежи, че одитният отчет на ИА „ Медицински контрол " за гибелта на Даная е цялостен с неистини и операции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР