В социалните мрежи беше разпространено видео, в което служител на

...
В социалните мрежи беше разпространено видео, в което служител на
Коментари Харесай

Служител на АПИ налита на бой, псува и обижда чужденец

В обществените мрежи беше публикувано видео, в което чиновник на държавната конструкция BGTOll се държи жестоко с чужденец на Дунав Мост. Според Facebook групата “Обществен Контрол ”, на влогъра Иво Дошев, видеото е от Русе, а обидите и заканите са ориентирани към българин от Молдова. Не излиза наяве, от по кое време е случаката и от къде се е породил спора. 


Тук има, тук няма... винетка
Сагата " електронни (и всякакви) винетки " няма край. Два съответни случая по отношение на несъвършенствата на новата система показа Нова теле...
Прочети повече
Самото видео е с дълготрайност близо 3 минути, а действието се разиграва на граничен пункт. Кадрите са снимани от пострадалия, а на тях се вижда мъж в униформа на BGTOLL. Служителят крещи:

- Ще плащате ли? Изчезвайте! Айде махайте се, няма какво да се укротявам, маймуно! Така ще правиш в Молдова! След което следват нецензурни думи.

Авторът на видеото пита за какво служителят се държи по този начин. В отговор следват още веднъж нецензурни думи и благопожелание да снима интимните му елементи. Следва жест с ръце и опипване с концепцията какво тъкмо да покаже. Накрая, различен чиновник от BGTOLL се намесва и споделя на чужденеца, че е изнервел ситуацията.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР