В София температурата е около 20 градуса, а парното вече

...
В София температурата е около 20 градуса, а парното вече
Коментари Харесай

Генка Шикерова в потрес: В София е 20 градуса, а пуснаха парното

В София температурата е към 20 градуса, а парното към този момент е пуснато.

" Без никакъв напън, безшумно, в неделя и при 20 градуса, пуснаха парното ", разяснява Генка Шикерова.

" Леко скандално ", уточни в коментар Камен Алипиев.

 

 

От през днешния ден, 5 ноември, стартира подаването на топлинна сила към клиентите на „ Топлофикация София “. Първо ще бъдат топлозахранени учебни заведения и детски градини, а по-късно административните и жилищни здания, оповестиха от сдружението.

От „ Топлофикация “ напомнят, че преди стартирането на отоплението в постройките е значимо да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и те да бъдат запълнени, в случай че са източени. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена.

Клиентите би трябвало да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е също клиентите да ревизират екраните на електронните уреди за дялово систематизиране, инсталирани върху радиаторите и в случай че открият неправда, да се свържат със своя топлинен счетоводител, напомнят от „ Топлофикация “.

Максималното ограничение на достъпа до абонатната станция в постройката ще попречва възможни операции и обири на топлинна сила. Това ще подсигурява качественото и надеждно топлоснабдяване на всички парцели и правилното отчитане на употребяваната топлинна сила, споделят от сдружението.

Допълнителна информация по отношение на началото на отоплителния сезон клиентите могат да получат на телефон 0 700 11 111, както и на цифровите осведомителни канали на „ Топлофикация София “.

На 30 юни Комисията за енрегийно и водно контролиране разгласи новите цени на топлинната сила, които ще са в действие от 1 юли 2023 година до 30 юни 2024 година. За клиентите на " Топлофикация София " ЕАД одобрената годишна планирана цена на топлинната сила за битовите консуматори е в размер на 137,93 лева./мегаватчас, т.е. парното и топлата вода в столицата се усилват с 0,05%.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР