В София социалистите ще гласуват против Борис Бонев, тук няма

...
В София социалистите ще гласуват против Борис Бонев, тук няма
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: В София социалистите ще гласуват против Борис Бонев, тук няма противоречия

В София социалистите ще гласоподават срещу Борис Бонев, тук няма несъгласия.

Това съобщи в предаването " Лице в лице " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя показа решението на Българска социалистическа партия да продължи взаимоотношението с 16 партии, с които социалистите са били дружно на локалните избори, само че Левицата не е измежду тях.

 

Нинова даде концепция по какъв начин да се отпуши работата в Столичния общински съвет. Принципният вид съгласно нея е най-възрастният общински консултант да оглави Съвета, както е станало преди година в Народното събрание. Най-възрастният общинар е Грети Стефанова от Политическа партия - Демократична България.

 

Лидерът на Българска социалистическа партия обаче уточни, че има непоследователен вид - да има сделки на мрачно. Но сподели и, че има трети - коренен вид - избори след три месеца.

 

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изясни за какво в новото обединяване не е поканена Левицата, с която бяха дружно в София. Левицата работи жестоко против Българска социалистическа партия на изборите, сподели тя.

 

Българска социалистическа партия се събира с 16 партии, с цел да вършим политики, сподели Нинова.

 

Първите ни тематики са бюджетът и конституцията, уточни водачът на Българска социалистическа партия.

 

Ние сме срещу знамето, което развява в последните години ПЕС - за трети пол, обществен пол, срещу това, че ПЕС поддържа глобите против Русия, уточни Корнелия Нинова.

 

Очаквайте детайлности!

 

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР