В случая трябва да се водим от тона на Борисов,

...
В случая трябва да се водим от тона на Борисов,
Коментари Харесай

Проф. Радулов за скандала с Радев: Чиновническа клюка

В случая би трябвало да се водим от тона на Борисов, той беше изпълнен с подигравка. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ специалистът по национална сигурност проф. Николай Радулов във връзка разпоредената през вчерашния ден от премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г инспекция на случая с предварително прекратеното посещаване на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на в Естония. Проверката би трябвало да създадат Държавна организация "Разузнаване " и ДАНС. Думите на министър-председателя бяха отправени в отговор на думите на президента, че "доброжелатели " от държавното управление стоят зад това визитата му да завърши по-рано от плануваното.

Това, което сподели президентът, не беше, че може би има нещо скроено против него от специфичните служби, а че това, което се е случило, е че някой непосредствен до властта се е погрижил срещата да бъде възпрепятствана, съобщи проф. Радулов

Борисов би могъл да разпореди на служите какво ли не, възагал им е и инспекция на мандрите. Това са свързани с политиката неща, тези неща се вземат решение в тесни дипломатически кръгове и няма късмет ДАНС и ДАР да създадат каквато и да е инспекция. Това е следващата му иронична имитация по адрес на президента, уточни проф. Николай Радулов.

Случаят наподобява на чиновническа клевета, означи специалистът по национална сигурност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР