В случай, който шокира и възмути любителите на животни в

...
В случай, който шокира и възмути любителите на животни в
Коментари Харесай

Майка от Джаксънвил се признава за виновна за конспирация за създаване, разпространение на видеоклипове за „смазване на животни“

В случай, който шокира и възмути феновете на животни в цялата страна, Никол Даниел ДеВилбис, 35, от Джаксънвил, се призна за отговорна във вторник по федерално обвиняване за интрига за основаване и разпространяване на видеоклипове за мачкане на животни. Прокурорът на Съединените щати Роджър Б. Хандберг разгласи пледирането.

Признаването на DeVilbiss за отговорен носи оптимално наказване от пет години във федерален затвор, като датата на присъдата към момента не е избрана.

Обвиненията произтичат от следствие, стартирано през септември 2023 година от Разследванията по вътрешна сигурност (HSI) в Джаксънвил.

Прочетете:

Властите са получили информация по отношение на лице, живеещо в Джаксънвил за който се твърди, че е бил админ на група в обществените медии, съдържаща стотици известия, както и видеоклипове, отдадени на малтретирането, изтезанията и гибелта на бебета и възрастни маймуни.

Според съглашението за признание на виновността DeVilbiss и многочислени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР