В случай, че считате целите за общи между нашите парламентарни

...
В случай, че считате целите за общи между нашите парламентарни
Коментари Харесай

ИТН обявиха кратка програма пред депутатите, чакат подкрепа за кабинет


В случай, че считате задачите за общи сред нашите парламентарни групи - ще чакаме от вас да подкрепите по този начин оферти от нас състав на Министерски съвет, прикани Филип Станев.

Той цитира и част от общите цели, по които е реализирано единодушие:

" Сектор " Правосъдие " - унищожаване на профилираните съдилища и прокуратура,въвеждане на работещ механизъм за предварително преустановяване на пълномощията на основния прокурор, действителна правосъдна промяна.

В бранш " Икономика " - за смяна на Търговския закон, данъчни тласъци за започващи дребни и междинни предприятия.

Има цялостна поддръжка за промяна в модела на опазването на здравето посредством приемане на нов Закон за лечебните заведения и Закон за здравното обезпечаване, както и незабавни ограничения за превъзмогване на възможна четвърта вълна на ковид.

В обществената сфера е реализиран консенсус за въвеждане на необлагаем най-малко, подкрепяне на млади фамилии, преизчисляване на пенсиите и гарантиране на най-малък стандарт на живот, дейно и транспарантно ръководство на финансовия пенсионен фонд.

В бранш " Земеделие " - основаване на условия за развиване на фамилно земеделие за образуване и опазване на междинна класа на аграрни производители, реформиране на поземлените връзки за забавяна не концентрацията на индустриален запас.

В следстиве на извършените срещи и декларираните от вас декларирани от вас твърди позиции за секторни политики, апелирам да приемете гореизброените взаимно утвърдени цели за основа като работа на представляваната от мен парламентарна група, а по този начин и от страна на оферти от нас състав на Министерски съвет. Неведнъж сме излагали пред вас, че Политическа партия " ИТН " е пореден план, който цели изчегъртване на корупционния модел на ръководство през последните 12 години. В случай, че считате тези цели за общи сред нашите парламентарни групи, ще чакаме от вас да подкрепите по този начин оферти от нас състав на Министерски съвет, заключи Филип Станев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР