В случай, че харесвате работата си и не искате да

...
В случай, че харесвате работата си и не искате да
Коментари Харесай

9 неща, от които може да печелите пари, освен 8-часовата ви работа

В случай, че харесвате работата си и не желаете да напускате, само че желаете да печелите повече пари, ето няколко неща, с които може да се захванете в извънработно време, с цел да увеличите приходите си.

Станете инфлуенсър
Тази по този начин съвременна специалност напоследък е нещо, което може да вършиме в свободното си време. Направете си блог, youtube канал, профил в Тик Ток, Инстаграм или някое друга платформа, където да споделяте своите визии за нещата от живота. Ако сте положителни и спечелите почитатели, може да вършиме положителни пари от това занятие.



Грижете се за домашни любимци
Всъщност доста хора изпитват усложнения да намерят хотел за домашните си любимци, когато пътуват, или пък желаят да оставят домашните си любимци на градина за животни денем, с цел да не са сами, когато стопаните са на работа. Ако работите от у дома или просто имате повече свободно време след работа и обичате животните, може да предложите услугите си да гледате животни. А някои пък просто оферират услугата да разхождат кучета рано заран и вечер след края на работния си ден.

Продвайте остарели движимости
Ако сте положителни в търговията, огледайте се вкъщи, в дома на родителите си, в остарялата къща на село. Има толкоз непотребни неща, някои даже неизпозлвани, а други остарели и скъпи за някого, може би, които към този момент не ви трябват. Може да продадете всичко това и да извършите ненадейно добър доход.

Продавайте творенията си
Ако сте сръчни, може да започнете да продавате творенията си. Мнозина не го вършат от боязън, че нещата им няма да бъдат оценени или пък че не са задоволително хубави, с цел да бъдат продадени и да послужат на някого. Но в днешно време от ден на ден хора започнаха да правят оценка ръчно направените продукти, тъй че пробвайте шанса си. Може да вършиме бижута, да се занимавате с квилинг, изобразяване, керамика, плетива и всичко това, което ви прави щастливи в свободното ви време.

 Добави изложение

Давайте чартърен свободно пространство
Ако имате гараж, който не ползвате, таванско помещение, свободна стая, може да започнете да ги давате чартърен. Намират се доста хора, които желаят да наемат тъкмо това, което вие може да предложите.

Поемайте фрийланс планове след работа
Ако обичате да пишете или пък сте IT експерт, има доста планове онлайн, които може да поемете. Хубавото е, че може да избирате дали да вземете нещо, което би трябвало да свършите, за седмица или пък месец. Може да си починете по-късно и когато решите отново може да си вземете план съгласно свободното ви време и благоприятни условия за работа.



Домашен асистент
Преди или след края на работния си ден може да изпълнявате отговорностите на домакински асистент. Това включва разчистване, помагане на възрастни или заболели хора, гледане на дребни деца за по няколко часа след работа и така нататък

Станете барман
Ако кипите от сила и обичате нощния живот, след работния си ден може да си хванете втора работа като барман. Освен, че ще ви е занимателно, ще спечелите и положителни пари, изключително от бакшиши.

Drink and drive
Или другояче казано след работа може да оферирате услугите да сте водач на хора, които са пили повече от нужното и не могат да карат. А желаят да се приберат със личния си автомобил вкъщи, а не с такси и да зарежат колата си там, където са се черпили.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР