В следващите редове ще поговорим малко повече за изневярата. Според

...
В следващите редове ще поговорим малко повече за изневярата. Според
Коментари Харесай

Ето 8 признака, че тя вече ви изневерява

В идващите редове ще поговорим малко повече за изневярата. Според доста хора „ постоянно всички изневеряват един на различен “. Разбира се, това не е по този начин, само че отричането, че изобщо една жена може да изневери, също е доста неуместно. Сега ще падне точно тази тайнственост, кои са признаците, че една жена изневерява. Ако тези неща са на разположение, то е ясно, че половинката ви кръшка. Като за начало ще отбележим, че в идващите редове няма да приказваме за дамите с доста гаджета, а за тези, които се погрешни на непрекъснатата си и единствена половинка или брачен партньор. Причините за невярност могат да бъдат доста – неналичието на внимание, на секс, на предпочитание за по-добър живот или възстановяване на материалното положение. Като цяло всяка дама си има своя причина, само че резултатът постоянно е еднакъв – измяната в никакъв случай не води до нещо положително. Това е аксиома.

Изневяра
Важно е да отбележим, че тук не упрекваме никого в държавна измяна. Ако имате въпроси към половинката, задайте й ги. Това, което ще прочетете в долните редове са просто знаци. Не взимайте прибързани и импулсивни решения, в случай че има 100% съвпадане. Ако имате съмнения, споделете ги. Може би грешите. Най-убедителното доказателство е признанието, другото са единствено догадки. Всяка смяна в държанието, естествено, би трябвало да служи като „ звънец “, само че не постоянно демонстрира нещо огромно и неприятно. Може би дамата е изтощена от всекидневието си и поради това не се интересува от брачна половинка си толкоз. Изневярата може да е еднократна, само че може и да прерасне в романс за няколко години.

Знаци:

Загадка
Това е най-важният знак. Ако в живота на твоята толкоз позната жена се появи мистерия, която не можеш да разрешиш. Хората усещат интуитивно такива промени – взор, обноски или даже походката може да се трансформират. Мислите за различен мъж в действителност не се крият толкоз елементарно. Сега цялото й време е заето с фантазии за нещо друго, тъй като ние дамите обичаме да строим крепости във въздуха в главите си.

Външния тип
Вторият доста значим симптом е смяната във външния тип. Остра и трагична. Тоест, в случай че жена ви до неотдавна се е носила със суичъри и кецове, а от през днешния ден внезапно стартира да се облича като кралица, да си прави прическа или залага на обичаните си рокли, тогава би трябвало да се попитате за къде е толкоз красива.

Семейни отговорности
Започвайки романс с различен мъж, една жена стартира да се отдалечава от фамилията си. Тя към този момент не готви по три ястия, не пече обичаните на всички пайове. Понякога пък се случва точно противоположното. В гузността си тя стартира да се суети и да се мъчи да угоди на всички, в случай че до момента не го е правила. Тогава си коства да се замислите.

Телефон.
Не може да не поговорим за него. В 21 век е съвсем несъмнено, че всеки човек прекарва доста време на това устройство и знае какви ли не трикове. Ако вашата половинка крие известията си, не пуска телефона от ръцете си и даже върви до тоалетната с него, това не е инцидентно. Важно е да забележите дали дръзва да го оставя без контрол и поставя ли го постоянно с екрана надолу. Ако се усмихва пишейки си с някого, реагира ли нападателно на ваш въпрос с кого поддържа връзка?

Критика.
Ако жена ви не стопира да ви подлага на критика и съпоставя с другите. Преди е била удовлетворена от вас и не е правила забележки, а в този момент не може да се „ обличате по този начин, да спите или даже да дишате “ без да я дразните.

Загубен интерес къв вас
Ако жена ви е спряла да се интересува от вас, да спори с вас и изобщо да й пука какво се случва с живота ви, то е редно да се замислите. Ако тя спре да ви задава въпроси и няма потребност от връзка с вас, значи нещо не е наред.

Отива постоянно сама на среща с другари.
Сред тях сигурно значи има някой, който знае за приключенията й и тя се пробва да се отбрани от това. А може би този някой е обект на желанията й?

Секс
За къде сме без него? Именно тук може най-лесно да установите дали жена ви си има различен. Първият симптом е, в случай че жена ви се пробва по всякакъв начин да избегне интимността. Станала е студена и безлична, а сексът изобщо не й доставя предходното наслаждение. Друг симптом е непредвиденото многообразие в леглото от нейна страна. Ако внезапно има доста нови трикове и хрумвания, с които до момента не сте били наясно, то безусловно има нещо гнило.

Както разбирате това не са всички признаци за невярност. Специалистите към този момент са изработили приложения, с които да откриете местоположението на обичания. При всички положения недейте да си вършиме прибързани заключения или да решавате нещо в миг на афект, в случай че съмненията ви се окажат истина.

Възможно ли е да се елементарни невярност?
Всеки има собствен отговор на този въпрос. Все отново изменничество се прости мъчно. Та, по какъв начин ще споделяте леглото си, ще гладите, ще хапвате и ще докосвате човек, преструвайки се, че нищо не се е случило. Нима може да се не помни, че до през вчерашния ден зад тила ви е бил с различен? Вие бихте ли дали прошка?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР