В следобедните часове вчера 25-годишна жена съобщила на полицейския патрул,

...
В следобедните часове вчера 25-годишна жена съобщила на полицейския патрул,
Коментари Харесай

Барикадиралият се мъж опитал да изнасили приятелката си преди самоубийството

В следобедните часове през вчерашния ден 25-годишна жена съобщила на полицейския патрул, който засякла на улицата, че след зародил скандал бащата на детето й е нанесъл побой, направил е опит да я изнасили и убие посредством душене, след което е напуснал жилището й в Костинброд.
Пострадалата незабавно била превозена за обзор и оказване на здравна помощ в столична болница и след това освободена без тежки травматични увреждания.

Установено е, че обвиненият, който е с криминалистически регистрации, населява къща в село Петърч, след което на адреса незабавно е изпратен автопатрул. При подхождането към къщата от вътрешната страна бил създаден изстрел, вследствие на което върху единия еднообразен чиновник се посипали счупени стъкла.

След отчет на случилото се в дежурната част, към мястото неотложно са ориентирани спомагателни полицейски сили, екипи на Групово дело " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма " и Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.

С оглед обезпечаване на сигурността им живущите наоколо жители са изведени на безвредно разстояние, а регионът - отцепен и обезопасен. Предприети са прецизни оперативни и тактически дейности за недопускане на рискова обстановка, застрашаваща живота и здравето на жителите и полицейските чиновници. Същевременно са извършени голям брой беседи с негови близки, поддържан е непрестанен контакт с някои от тях.

В рамките на интервенцията 34-годишният мъж е локализиран от профилираните екипи на втория етаж на къщата, където след това е открит самопрострелял се с огнестрелно оръжие. В непосредственост до него е открит нелегално притежаван револвер.

При случая няма други потърпевши, мъжът е бил самичък в постройката. По случая са формирани две досъдебни производства под надзора на Софийска окръжна прокуратура. Процесуално-следствените дейности не престават.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР