В Симферопол се взриви колата на назначения от Русия помощник

...
В Симферопол се взриви колата на назначения от Русия помощник
Коментари Харесай

Взриви се автомобилът на високопоставен чиновник от окупационните власти на Запорожка област

В Симферопол се взриви колата на назначения от Русия " асистент на вицепремиера на Запорожка област " Владимир Епифанов, потвърдиха окупационните управляващи, представени от Руската работа на Би Би Си.

По предварителни данни Епифанов, неговият секретар и телохранител са получили тежки изгаряния на главата, торса и ръцете (от 30 до 50%).

" Рано тази заран (около 4 часа на разсъмване) на автомагистрала Евпатория в Симферопол се взриви кола, в която се намираше помощникът на вицепремиера по икономическото развиване на Запорожка област и кандидат-депутат по съвместителство от " Единна Русия " Владимир Епифанов, който е карал. Епифанов е карал " Ланд Круизер ", секретарят му и охранител също са били в колата. По някое време е избухнала газова бутилка, инсталирана в колата. След детонацията служителят е изгубил надзор над колата и се е блъснал в ограда ", заяви в телеграм канала си Владимир Рогов, представител на окупационните управляващи на Запорожка област.

Не се дава информация дали става дума за случай и дейности на украинските партизани, не оповестява нищо и за осъществяване на следствие.
 Бомба рани окупационен
Бомба рани окупационен " министър " в Луганск

Взривът е избухнал в центъра на града
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР