В шизофренична ситуация попадна бившият ковчежник на костовистката партия ДСБ

...
В шизофренична ситуация попадна бившият ковчежник на костовистката партия ДСБ
Коментари Харесай

Ковчежникът на ДСБ лъже за закона „Пеевски“

В шизофренична обстановка попадна някогашният ковчежник на костовистката партия ДСБ Юлиан Войнов по време на тв изявление пред две от най-видните слугини на олигархията в телевизия БИТ, финансирана от Българския Мадоф Цветан Василев, написа в. Телеграф в днешния си брой.

Войнов, показан като „ стопански анализатор “, трябваше да разяснява признатите на първо четене ремонти в Закона за банковата неплатежоспособност, които депутатитите Делян Пеевски, Йордан Цонев и Хамид Хамид създадоха, с цел да се спре вторичният обир на активи на КТБ.

Костовистът, затулен като „ стопански анализатор “, трябваше да повтори опорната точка, популяризирана настойчиво от Фабриката за подправени вести, че законопроектът бил изработен от Пеевски, с цел да може да се добере до активи на КТБ, които не е съумял да овладее до момента.

След настоятелните подкани на двете водещи икономистът се съгласи с тази опорна точка, чинно я повтори и зарадва своите домакини. Само че минути по-късно обстойно и нашироко изясни по какъв начин законопроектът е пиар акция и цели единствено да се отклони вниманието и в никакъв случай няма да влезе в действие.

Двете водещи Полина Паунова и Силвия Великова с умилително малоумие изслушаха тези изказвания, щастливи, че са съумели по още една линия да наклепат Пеевски, само че очевидно не осъзнавайки, че по този метод опорната точка, спусната им от техните олигархични господари, е опровергана.

Защото излезе, че хем сякаш депутатът прокарва закон, с цел да прилапа компании, хем го прави с ясното схващане, че той няма да работи, а единствено си прави реклама. Твърденията на водещите, че това бил едвам вторият законопроект, внасян от Пеевски и че той бил признат с „ необятна поддръжка “, включително и от Обединените патриоти, са единствено дребни неистини, издаващи по-скоро тяхната непросветеност и фамилиарност в стремежа им да творят подправени вести по адрес на издателя и народен представител.

сновната операция, че Пеевски има интерес към бизнеси, свързани с КТБ, обаче още веднъж бе продуцирана. Пропуснат бе и фактът, че „ анализаторът “, който бе употребен, с цел да популяризира тези операции, е същият човек, който е държал партийната дотация на ДСБ в КТБ и посредством който Иван Костов, а след това и Радан Кънев, се възползваха от тлъстите лихви, които Цветан Василев им предоставяше.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР