В сградата на администрацията на район Централен" се състоя среща

...
В сградата на администрацията на район Централен" се състоя среща
Коментари Харесай

Полиция влиза в пловдивски детски градини, слагат камери!

В постройката на администрацията на регион " Централен " се състоя среща с кмета Георги Стаменов и представители на районните полицейски ръководства, на ОД на Министерство на вътрешните работи, бранш " Общинска полиция " - Пловдив, Оперативна програма " Общинска защита " - Пловдив и на териториална дирекция на ДАНС - Пловдив. В рамките на кръглата маса бяха разисквани ограниченията, които ще бъдат подхванати през идващите 6 седмици за повишение сигурността на жителите и посетителите на регион " Централен ". 
До броени дни ще започват визити на образователните заведения, детските ясли и градини в " Централен ", на база които ще бъдат направени наставления и проект за деяние. Охранителните инспекции ще бъдат осъществявани от представител на районната администрация и на районното полицейско ръководство по авансово направен график с шефовете на детските и образователни заведения. До края на февруари ще бъдат създадени съответни проекти, свързани с наставления за видеонаблюдение, надзор на достъп и осветяване. 
" Сигурността на жителите, както и на чиновниците и на децата в образователните заведения е приоритет в дейностите на администрацията. Предвид покачвания брой хора, които се чакат през 2018 година и 2019 година в Пловдив работим за повишение на сигурността ", разяснява Стаменов и прибавя, че това е допустимо само със взаимни дейности на обособените институции. На срещата той срещна цялостно подпомагане от представителите на органите за ред и сигурност. Всички ясли и учебни заведения в регион " Централен " са оборудвани с видеокамери, а през 2018 година следва и всички детски градини да бъдат под видеонаблюдение. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР