В сезона на добрите дела и благотворителни кампании, Purina ONE

...
В сезона на добрите дела и благотворителни кампании, Purina ONE
Коментари Харесай

Бездомни котенца търсят любящо семейство за Коледа

В сезона на положителните каузи и благотворителни акции, Purina ONE подема една по-различна самодейност – да откри дом на котките от приюта на Animal Rescue Sofia. В акцията се включват 4 котки, които са подготвени за осиновяване, а Purina ще обезпечи нужната храна за домашния любим, с цел да помогне в първите 3 месеца на акомодация в новия му дом. Кампанията към този момент започва през инфлуенсърския профил CatfluencerBG в Instagram и доближава по-широка аудитория с помощта на котарака Ранджи (@randji_cat), спечелилият в първата академия за котки инфлуенсъри, и котешкото общество, което той задейства. За няколко дни от старта ѝ, едно от котенцата в приюта (Мъркан Лапчов) към този момент откри своите осиновители.
Нетипичната Коледна активация потегля от концепцията, че животът ни е по-пълноценен, когато имаме до себе си домакински любим и точно към фамилния празник можем да вземем виновното решение да се погрижим за друго създание, а и за себе си. Любовта и грижата, на която учат котките, са съвършеният подарък за всяко едно семейство, което в миналото е обмисляло тази крачка, а моментът – повече от подобаващ. В оставащите седмици до най-магичния празник, акцията си слага за цел да ни убеди точно в това.
Намирането на любящ дом на колкото се може повече бездомни котки и кучета е идея, която марката Purina ONE поддържа по разнообразни способи, употребявайки всяка опция да направи тематиката за осиновяването на домакински любим по-близка до хората. Purina ONE си партнира с Animal Rescue Sofia, разказвайки същинските истории на котките Зори, Карамела, Мъркан Лапчов, Клео и Рейн, които сега търсят своите осиновители. Първото сполучливо издание на академията за котки инфлуенсъри на Purina One даде и начало на партньорството с Неправителствени организации колегата и осъществя първото огромно подаяние на храна Purina One за котките, за които се поставят грижи в приюта.
Спасени от изоставени жилища или след застрашаващи живота им произшествия, котките в Animal Rescue Sofia имат потребност от лекарска интервенция и грижа, която да укрепи здравето им и едвам по-късно могат да търсят нов дом. За укрепването оказва помощ и храната Purina ONE, с помощта на революционната си формула Bifensis. Тя поддържа здравето извън и от вътрешната страна и единствено след 3 седмици могат да се усетят забележими резултати – котето става по-енергично, усъвършенства се зрението и храносмилането му, а козината му става по-здрава и лъскава.
Всеки, които има интерес и предпочитание да се включи в коледната акция на Purina One, може да го направи на профила CatfluencerBG в Instagram. Важно конкретизиране - изборът на уместно семейство минава през няколко равнища на осиновителска процедура, а решението за утвърждение на претендента се взима по отношение на най-хубавия интерес на животното. Политиката на Animal Rescue Sofia няма аналог в България и цели обезпечаването на същински дом за всички избавени от тях котки и кучета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР