В Северна Корея готвят смяна на властта. Такава информация се

...
В Северна Корея готвят смяна на властта. Такава информация се
Коментари Харесай

Смяна в Пхенян! Сестрата на Ким Чен Ун поема властта?

В Северна Корея готвят промяна на властта. Такава информация се появи в японския вестник Yomiuri, представен от Лента.ру, базирайки се на източник, който е съобщил за секретно пленарно съвещание на Централния комитет на Трудовата партия в края на 2019 година, което е приключило с решение, че при изключителна обстановка отпред на страната вместо настоящия водач Ким Чен Ун ще застане по-малката му сестра Ким Е Чжон.

Предаването на властта може да се случи единствено при гибел на сегашния президент или при некадърност да ръководи страната по някакви аргументи. Източникът на изданието твърди, че от този момент доста от заповедите към партийните дейци и към военните са се издавали персонално от нейно име. През март тя е направила и първото си публично интернационално заявление.

На 31 април американската телевизия CNN заяви, че корейският водач се намира в сериозно положение след интервенция. Друг източник пък твърди, че без значение от недоброто здраве на ръководителя, още е рано да се приказва, че то заплашва живота му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР