В седмицата, в която официално ще изпратим лятото, още малко

...
В седмицата, в която официално ще изпратим лятото, още малко
Коментари Харесай

7 елегантни стайлинг идеи за тази септемврийска седмица

В седмицата, в която публично ще изпратим лятото, още малко задържаме роклите в стайлинга си, като избираме модели с дълги ръкави, които комбинираме с къса жилетка или блейзър. Това се отнася и за миди полите, които все по-често носим с пуловер и – семпло, само че стилно комбиниране за работната седмица.
               

Със сигурност костюмът получава особено внимание, който към момента можем да комбинираме с едноцветен топ или тишърт. Раздвоени сме сред slouchy костюмите, в които се усещаме уютно и можем да носим даже с, и моделите с по-втален контур, само че в цвят, друг от сиво и черно. А този сезон избор от разновидности има задоволително за елементарно ободряване на офис дрескода.
               

Елегантните къси съка също се завърнаха в есенните трендове и тях можем да носим както с типичен дънки, по този начин и с някой необятен панталон с висока талия. И в случай че в някой от дните не ни се носи тренчкот, а към този момент е хладно, го заменяме с дълга обемна жилетка, която може да се добави към сет от бяла риза и прав панталон. С аксесоарите сме по-обрани и избираме по-нежни бижута, още веднъж вдъхновени от находките в платформата на.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР