В седмицата, през която честваме празника на родната просвета и

...
В седмицата, през която честваме празника на родната просвета и
Коментари Харесай

Театърът на армията предлага билети на половин цена срещу книги

В седмицата, през която честваме празника на родната култура и просвета 24 май, стартира третото издание на " Дари книга, ела на спектакъл ". Това е акцията на Театър " Българска войска ", която по традиция сплотява стотици фенове на театралното изкуство зад идеята да дарят книги за хора в неравностойно състояние.

Театърът ще приема книги както за деца, по този начин и за възрастни, а против всяка дарена книга " донорите " ще получават ваучър за 50% отстъпка от цената на 1 билет за режисура по желание през май или юни. Препоръчително е изданията да бъдат нови или по-стари, само че в непокътнато положение. Кампанията продължава до 26 май.

Споделете за място, хора или институции, които имат потребност от книги - ще се погрижим да им бъдат доставени, оповестяват от ТБА. А част от събраните книги за деца театърът ще подари на профилирания детски комплекс на УМБАЛСМ " Пирогов ". През предишните издания бяха събрани над 7000 тома. Книги бяха дарени на Отделението по детска кардиология на Националната кардиологична болница, на дребните пациенти от Клиниката по ушни, носни и гърлени заболявания във Военномедицинската академия, на читалищата в селата Долна Малина и Ковачевци, както и на разнообразни институции за хора в неравностойно състояние, напомнят от " Армията ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР