В създалата се ситуация правителството може да бъде съставено трудно.

...
В създалата се ситуация правителството може да бъде съставено трудно.
Коментари Харесай

Христо Иванов при Радев: Трудно може да бъде съставено правителство

" В създалата се обстановка държавното управление може да бъде формирано мъчно. Аритметиката демонстрира, че трябват не по-малко три партии. За да бъде устойчиво би трябвало структура и цели. Ясно е, че българската система върви към накъсване. Ключът ще бъде разговорът и търсене на форми за съдействие, само че е доста значимо това да не е безпринципно ".

Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов по време на консултациите за сформиране на държавно управление с президента Румен Радев.

Иванов уточни, че измежду техните съществени цели са правосъдната промяна и рационален стопански курс.

“Ние не сме измежду мандатоносителите, опиваме се да бъдем градивни. Измененията в ИК, които бяха обявени, демонстрираха, че не са извлечени уроците. Всички би трябвало да се успокоим и да си напомним какъв е дневният ред ”, сподели още той.

Иванов разясни, че тяхната цел по тематиката с оръжията за Украйна е била политическата власт да получи поддръжка от Народно събрание и да реши какво може да се даде. “Конфликтът е част от дълготрайна политика на Путин по реконструиране ", означи водачът на Демократична България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР