В създадената по време на конгреса на ГЕРБ този уикенд

...
В създадената по време на конгреса на ГЕРБ този уикенд
Коментари Харесай

Постъпиха първите сигнали до етичната комисия на ГЕРБ

В основаната по време на конгреса на ГЕРБ този уикенд етична комисия към този момент са постъпили първите сигнали. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева пред Нова телевизия. Тя беше определена и за член на Изпълнителната комисия на партията по време на форума.

По думите ѝ сигналите са от Сандански и Банско. И в двата града ръководят кметове на ГЕРБ. В Сандански това е Кирил Котев, а в Банско - Георги Икономов. Името на Котев беше забъркано в абсурда с някогашния зам.-министър на стопанската система Александър Манолев, който подаде оставка след разкрития за присъединяване му в построяването на къща за посетители с европейски пари.

Етичната комисия на ГЕРБ има за цел да следи държанието на всеки член на партията и изключително на тези на управителни позиции. Според Караянчева новият орган ще преглежда всеки сигнал, който постъпи. Трябвало обаче да се внимава, защото "понякога сигналите не са правилни и може на личностна основа някой да наклевети някого ".

От своя страна ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова посочи пред Би Ти Ви, че чака стилът на държание за премахване на провинили се членове на партията да продължи. "Комисията по нравственос ще има предпазен темперамент за всички членове на ГЕРБ, с цел да не се позволяват нарушавания. По този метод Бойко Борисов прави предварителна защита на превръщането на ГЕРБ в лъскава партия на номенклатурата ", сподели още Дариткова.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР