В съветски времена при Генералния щаб действала свръхсекретната войскова част

...
В съветски времена при Генералния щаб действала свръхсекретната войскова част
Коментари Харесай

Земляните прецакали среща с извънземните


В руски времена при Генералния щаб работила свръхсекретната войскова част 10003, която се занимавала с въпросите на псивойните. Тя била курирана от премиера на Съюз на съветските социалистически републики Валентин Павлов и ръководена от ген.-лейт. Александър Савин, лекар на техническите и философските науки.

„ Юни 1991 година. От началството идва разпореждане да летим в Узбекистан да посрещнем… извънземни. Известният руски уфолог Марк Милхикер доста се занимаваше с проучвания на НЛО.

Ген.-лейт. Алексей Савин управлявал секретна експедиция по среща с пришълци. Снимка: Личен списък

Ентусиастите от неговата независима група „ Контакт КЭЦ “, работещи в разнообразни градове, по едно и също време стигнали до извода, че в пустинята Къзълкум, покрай град Зарафшан, би трябвало да се приземят извънземни, търсещи контакт със земната цивилизация. Милхикер изпратил обстоен запис на Горбачов.

– Нима Михаил Горбачов е повярвал?

– Възможно е да го е поласкало обръщението на пришълците, предадено му от Милхикер. „ Триста същества, биологично сродни със земляните, търпят злополучие заради нараснала централизация на озон и молят президента на Съюз на съветските социалистически републики за позволение за приземяване. Екипажът подсигурява да не напуща галактическия уред, а също по този начин да демонстрира дружелюбие. “

Горбачов препратил писмото на министъра на защитата Язов. Той го предал на началника на Генщаба Моисеев, мой директен шеф. Моисеев изпратил документа на Главнокомандващия на Противовъздушна отбрана (Противовъздушна отбрана) ген. И. Третяк и началника на секретното ръководство на Генщаба (войскова част 10003) А. Савин с резолюция „ Приеми! “, като дебело подчертал думата, придавайки значимост на този въпрос.

Свикнал съм незабавно да извършвам заповедите на началството. Макар тематиката, признавам, да ме учуди. Преди това не се бях сблъсквал с НЛО.

Звънят от Противовъздушна отбрана. „ Иди при Моисеев, кажи му. Цял свят ще ни се смее, в случай че полетим в пустинята да посрещаме „ зелени човечета “! “ Но аз разбирах, че с управление на равнището на Моисеев не трябва да се спори. Заповядано е и точка! Изпълнявай!

Поръчах аероплан, направих лист на екипажа. Отидох при началника на Генщаба. Той утвърди всичко и подписа. Когато видя моето неразбиране, сподели: „ Когато бях командващ на войските в Далечния изток, с очите си видях кораби на пришълци. Дори структурата на някои „ чинии “ мога да си показва. Не можеш да ме измамиш. “

Милхикер не устоя подигравките и внезапно сподели на водача: „ Щом си толкоз самоуверен, хайде, ще те хипнотизирам и самичък ще си общуваш с тях. “ Пилотът се смути, само че нямаше къде да върви, наложи се да се съгласи. На всички беше забавно и шегите стопираха.

Марк Абрамович хипнотизира водача. Предполагам, че е приложил и НЛП (невролингвистично програмиране). Нашепваше му нещо. Очевидно настройваше мозъка на „ контактьора “ на заложена периодичност. След това включи диктофон и организира четиридесетминутен разпит.

– Пояснете методиката.

– Пилотът в положение на внушаемост трябваше да препраща въпросите на Милхикер и да оповестява на висок глас отговорите на извънземните.

Той в действителност стартира да беседва с някого. Изведнъж пред очите ни индивидът със приблизително обучение се преобрази, стартира да приказва дълбоки научни мисли, на подобен комплициран теоретичен език, че всички бяхме принудени да признаем: той в действителност беседва с представител на друга цивилизация.

С някого, който има големи научни знания от възвишен темперамент. Но самият водач не знаеше такива комплицирани въпроси от физиката, астрономията, Космоса…

– Защо „ гостите “ не са се приземили?

– Под внушаемост на водача беше обявено, че извънземните не са кацнали на уреченото място, защото не били изпълнени всички условия, които са се опитвали да реализират, влизайки в умствен контакт с уфолозите на Милхикер. С други думи, уфолозите нещо не били доразбрали, когато „ общували “ с небесата.

Самият Марк Абрамович беше на мнение, че извънземните просто са се обидили на екипа ни за недостойния банкет. Ние пристигнахме в пустинята във всекидневна военна униформа. Кой си е помислял, че би трябвало да посрещаме небесните посетители в парадни костюми? Милхикер също не ни предизвести. Макар че самият той беше облякъл нов костюм, вратовръзка, лъснати обувки.

Върнахме се в Москва. Написах докладна на началника на Генщаба за резултатите от експедицията. С други думи: не видяхме извънземни, само че имаше телепатичен контакт. Милхикер също я подписа. Моисеев я коригирал и препратил на министъра на защитата. И към този момент от Язов отчетът отишъл при Горбачов.

– Каква беше неговата реакция?

– Не е известно. А и към този момент не му беше до това. В конюнктура на възходяща рецесия беше основан ГКЧП (просъществувал три дни Държавен комитет по изключителните положения в Съюз на съветските социалистически републики, основан в нощта на18 против 19 август 1991 г.).

Самият Милхикер по-късно изясни неуспеха на експедицията с това, че сякаш по секретна заповед на Генщаба цели три дивизии били разгърнати в цялостна бойна подготвеност в пустинята в деня на кацането. Те имали заповед непременно да заловят кораба и самите извънземни, пристигнали с мирна цел.

Затова пришълците не се приземили. Какви ти дивизии против „ зелени човечета “, когато Съюз на съветските социалистически републики се разпадаше и в страната имаше доста „ горещи точки “? Марк Абрамович от време на време се отнасяше. Но не се обиждах от тези мечти. Няколко пъти след несполучливата експедиция го виках в Генщаба. Той ни помагаше в практическата работа. Благодарение на него  военните получиха методика за влизане на операторите в контакт с представители на извънземни цивилизации, която се употребява и в наше време, само че към този момент отвън рамките на Министерството на защитата.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР