Билети по един лев за феновете на Левски срещу Верея

...
Билети по един лев за феновете на Левски срещу Верея
Коментари Харесай

Билети по един лев за феновете на Левски срещу Верея в петък

Билети по един лев за почитателите на Левски против Верея в петък
Ръководството на Левски реши да се отблагодари на "сините" почитатели за чудесната поддръжка в последните срещи на отбора. Привържениците ще могат да посетят дуела от Първа лига с Верея в петък против символичната сума от един лев.

Тази цена ще важи за всички браншове без ВИП-а в Сектор „ А “.

Ето какво се споделя в обръщението на ръководителите на Левски към ентусиастите:

"Левскари, в последните месеци към клуба се възражда една позабравена сила. Връща се вярата в левскарския дух. В оня неумирим порив към върха, до който може да достигнеш единствено постигайки хармоничната заварка сред тим и последователи. Именно този подтик ни въодушеви и оказа помощ да замечтаем за нови незабравими „ сини “ мигове. Знаем, че те предстоят и знаем, че ще ги реализираме дружно. Имало ги е и отново ще ги има.

За никого не е вест, че „ синята “ аудитория господства и отвън границите на „ Герена “. За никого не е загадка, че тимът на народа е увличал и продължава да увлича хиляди последователи. За всички нас в клуба обаче бе изключително прекарване да проследим пътя на левскарската аудитория в гостуванията на Етър и Лудогорец, на които хиляди развети сини шалчета, трансфораха Левски в хазаин даже отвън София. Видяхме оцветени в синьо автомагистрали, опашки по бензиностанции и крайпътни заведения с цели групи другари и фамилии, споделящи любовта към Левски. Видяхме, повярвахме и разбрахме, че Левски е нещо друго. Левски е семейство! Левски е обич и метод на живот или както всички левскари споделят един тим... а в действителност всичко!

Силно повлияни от тази магия, взехме решението да се отблагодарим на всички вас освен следвайки и материализирайки вашето ентусиазъм с игра на терена, а отговаряйки ви и с един жест. На идното домакинство на Верея в петък, 26.10, ПФК Левски ще отвори необятно вратите на стадиона и ще предложения всички „ сини “ сърца на празник. Защото Левски играе и тъй като всички би трябвало да сме дружно. Да се обединим и да продължим битката. Бъдете до нас! Доведете другар! Елате със своето семейство! За да застанем един до друг в името на Левски!

Всеки последовател ще може да посети дуела против СИМВОЛИЧНАТА СУМА ОТ 1 ЛЕВ (цената на билетите ще важи за всички браншове без ВИП-а в Сектор „ А “).

Петък (26.10) от 19:45 часа. Левски против Верея!". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР