В САЩ се наблюдава бум на застраховки срещу отвличане от

...
В САЩ се наблюдава бум на застраховки срещу отвличане от
Коментари Харесай

Бум на застраховки срещу отвличане от извънземни

В Съединени американски щати се следи взрив на застраховки против похищение от извънземни, заяви " Мирър ". Над 6 хиляди американци са подписали полици, с които ще им бъдат изплатени 10 милиона $, ако бъдат похитени от същества, пристигнали от други планети.

Странната застраховка се предлага от компанията " Сейнт Лорънс " със седалище в Алтамор спрингс, щата Флорида. Клиентите, възползвали се от услугата, ще се почувстват по-защитени при посещаване тук-там, свързани със " зелените човечета ".

Заявките за този тип обезпечаване внезапно скочиха, откакто се разбра, че ще се провежда всеобщ събор наоколо до Зона 51 в Невада, където се твърди, че американските военни изследват извънземния живот, НЛО и всевъзможни паранормални феномени. Сбирката е планувана за 20 септември, като в нея се чака да се включат 2 милиона почитатели на галактическите пришълци. Компанията предлага и застраховки против метеорити, прераждане и претърпени вреди в рискови места.

Засега единствено двама души са поискали да им бъдат заплатени обезщетения след отвличания, като единият от тях е показал полароидна фотография на " извънземните причинители ".

В полицата обаче има измама. Жертвите на застрахователното събитие в действителност ще получат обезщетение от 10 милиона $, само че то ще се изплаща по 1 $ дневно в продължение на 10 милиона години.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР