В САЩ Джесика Мианс от Мейн беше изумена да получи

...
В САЩ Джесика Мианс от Мейн беше изумена да получи
Коментари Харесай

Послание от миналото: жена получи мистериозна картичка от 1969 г.

В Съединени американски щати Джесика Мианс от Мейн беше изумена да получи пощенска картичка, която се оказа, че е изпратена от Париж, Франция през 1969 г. 
Прочетете още
Жената, която живее в дома си в Портланд от 17 години, сподели, че в началото е помислила, че пощенската картичка, която е пристигнала в пощенската й кутия в понеделник, е доставена на неверен адрес.

„ Първоначално си помислих, че е за един от моите съседи. Но след това разбрах, че е за първичните притежатели на къщата ми “, сподели тя пред Bangor Daily News.

Пощенска картичка, изобразяваща Триумфалната арка в Париж, е адресирана до семейство Ганьон и подписана от някой Рой.
 Пощенска картичка, писмо, известие, известие от предишното, достигнато година по-късно, пощенска картичка от Париж, поща, изпратена още веднъж Пощенска картичка, изобразяваща Триумфалната арка в Париж, е адресирана до семейство Ганьон Снимка: Facebook/Джесика Мианс
" Скъпи другари ", написа Рой, " до момента в който получите това писмо, от дълго време ще съм си вкъщи, само че наподобява уместно да го изпратя от Айфеловата кула, където съм в този момент. Нямам опция да видя доста, само че доста се развличам. "

Пощенската картичка има френско пощенско клеймо с дата 15 март 1969 година, само че също по този начин има нова марка и пощенско клеймо с дата 12 юли 2023 година от Талахаси, Флорида. Според Джесика някой също неотдавна е написал " или сегашен гражданин " след имената на получателите.

Рене Алберия Ганьон е роден в Квебек през 1905 година и умира през 1988 г. Съпругата му Роуз Рейчъл Ганьон умря на 90-годишна възраст през 2002 г. В некролога на Рене Ганьон се споделя, че щерка му е била омъжена за мъж на име Рой Салцман, а през 1988 година двойката е живяла в Белгия.
 Пощенска картичка, писмо, известие, известие от предишното, достигнато година по-късно, пощенска картичка от Париж, поща, изпратена още веднъж Пощенската картичка е изпратена от Париж, Франция през 1969 г Снимка: Facebook/Джесика Мианс
Според записите други родственици са се озовали във Флорида. Минс предполага, че някой от тези родственици може да е попаднал на остарялата пощенска картичка и да е решил да я изпрати по пощата.

„ Бих желала да благодаря на всеки, който е решил да подпечата картичката и да я пусне по пощата на 12 юли. Сигурна съм, че са  знаели, че получателите от дълго време ги няма, само че въпреки всичко са решили да я изпратят по пощата. Просто желая този човек да знае, че освен картичката е стигнала до местоназначението си, само че че този дребен, елементарен жест оправи деня ми “, сподели тя.

Превод: 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР