В съответствие със съвместното си бизнес споразумение с Toyota, Suzuki Motor

...
В съответствие със съвместното си бизнес
споразумение с Toyota, Suzuki Motor
Коментари Харесай

Toyota Corolla става Suzuki Swace за Европа

В сходство със взаимното си бизнес споразумение с Toyota, Suzuki Motor Corporation е готова да показа второто си превозно средство на европейския пазар Swace, което е ребрандирана версия на комбито Toyota Corolla.

Подобно на , първият продукт на компанията, основан на сътрудничеството с Toyota, Swace също се предлага като модел, сходен на своя “колега ” от Toyota. Няколко дребни промени идват във формата на външния тип, където дизайнът е леко модифициран с по-тънка горна решетка и модифицирана ризница. Всичко останало е съвсем същото, което по никакъв метод не е неприятна вест.

Suzuki Swace дебютира със седем цветови схеми, включително White Pearl, Crystal Shine, Super White и Precious Silver. С всички седалки в нормално положение Swace ще има товарно пространство от 596 литра. То може да се разшири като пространство с напълно плосък под благодарение на дистанционен лост за прегъване на втория ред седалки.

Swace ще има същия мотор като Toyota Corolla. Следователно можем да чакаме 1,8-литров бензинов мотор, който ще работи в тандем с електрически мотор в хибридна система, задвижваща транспортното средство или с електрическия мотор или с двг, или заедно и двата според от условията на шофиране.

Данните за продуктивността на хартия на автомобила може да не са толкова впечатляващи, като ускоряването от 0 до 100 км/ч за 11,1 секунди да вземем за пример. Това обаче, съчетано със способността му да отделя по-малко от 100 грама CO2 на километър, го прави обективна договорка. Автомобилът ще се продава при започване на зимата в Европа и ще научим повече детайлности по-близо до датата на неговото лансиране.

Що се отнася до Suzuki Across, който беше представен по-рано тази година на европейския пазар като ребандиран вариант на Toyota RAV4 PHEV, при него промените са в предната част - с по-голяма решетка и по-лъскави LED фарове. Под предния капак колата има с 2,5-литров, бензинов мотор, поддържан от два електрически мотора, поставени на всяка от осите. Двг-то е с мощност 173 к.с., до момента в който електрическата част прибавя 18- и 54-к.с към общата мощност на хибридното задвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР