В съобщението се казва, че Дугин е един от ключовите

...
В съобщението се казва, че Дугин е един от ключовите
Коментари Харесай

Киев повдигна обвинение на Дугин, наричан идеолога на Руски свят

В известието се споделя, че Дугин е " един от основните идеолози на нападателната политика и геноцида на Русия против украинския народ ", написа Българска телеграфна агенция.

" В многочислените си изявления и изявления той към този момент 10 години отхвърля съществуването на Украйна като суверенна страна и приканва към въоръженото й завладяване от съветските войски ". Освен това, съгласно изказванията на следствието, по общо мнение той пропагандира за заличаване на гражданската инфраструктура на Украйна.

В началото на пълномащабната съветска инвазия в Украйна Дугин беше един от първите, които я поддържаха и оправдаха военните закононарушение против Украйна.

През август 2022 край Москва бе осъществен атентат, при който почина щерка му. Журналистката Даря Дугина, която следваше стъпките на татко си, беше взривена в колата си, а Москва упрекна Киев за терористичния акт.

През октомври предходната година разследващите служби на Съединени американски щати признаха, че тяхното мнение е, че украинското държавно управление стои зад взривяването на колата на Дугина.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР