В съобщение до медиите ръководството на Джи Пи Груп“ обяви,

...
В съобщение до медиите ръководството на Джи Пи Груп“ обяви,
Коментари Харесай

„Джи Пи Груп” се отказва от тунел ”Железница”

В известие до медиите управлението на „ Джи Пи Груп “ разгласи, че поради започнатите инспекции по плана за доизграждане на Автомагистрала „ Струма ” – тунел ”Железница ”, има заплаха от неспазване на графика и риск от загуба на средства.
„ Това ще наложи започнатите прави да се построят за сметка на държавния бюджет и да бъде възобновена предоставената безплатна финансова помощ за създаване на Автомагистрала „ Струма “, финансирана от Оперативна програма „ Транспорт 2007-2013 г.”, пишат в известието си компанията.

„ Джи Пи Груп “ допълват, че забавянето е причина за още тежки произшествия, тъй като „ пътният сектор си е извоювал печалната популярност на най-кървавото трасе в страната ни”.

„ Ръководството на „ Джи Пи Груп “ е изрично, че в по този начин манипулираната медийна конюнктура през последния месец, опитваща се да отъждестви граденото десетки години име на компанията в строителния отрасъл с незаконни квалификации, е почтено в името на марката „ Джи Пи Груп “ да депозираме пред Aгенция „ Пътна инфраструктура “ отвод от подписване на контракт за осъществяване на строителството на тунел " Железница ". Същото е в интерес на публичния интерес от попречване на големите загуби на държавния бюджет и в поддръжка на пътната безопасност”, пишат още в известието до медиите. Компанията приключва, че постоянно е работила, съобразявайки се със законовите разпореждания и постоянно е отчитала публичния интерес.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР