В Самоков се разгоря конфликт, който доведе до сериозни обвинения

...
В Самоков се разгоря конфликт, който доведе до сериозни обвинения
Коментари Харесай

Посред бял ден в Самоков: Известен бизнесмен от града е потрошен от бой заради жена

В Самоков се разгоря спор, който докара до съществени обвинявания и физическо принуждение. Христо Гуцалски, наследник на прочут предприемач от района, стана жертва на брутално нахлуване , което му счупи крайници и ръката. Нападението е станало измежду бял ден и е било снимано от камери за видеонаблюдение.

Петър Гуцалски описа, че синът му спрял на улица в града и чакал бизнес сътрудник. По думите му нападателят Людмил Джелепов отворил вратата на автомобила и почнал да заплашва с ликвидиране.

Обвиненията против Христо за домашно принуждение идват от фамилията на нападателя. Людмил Джелепов твърди, че до нападението се е стигнало след нескончаем тормоз над неговата сестра Цветелина , която живее на фамилни начала с Гуцалски. Според него Цветелина е била пребивана няколко пъти.

„ Повече от месец обикаля в черни облекла и револвер на кръста към къщата, в която тя живее с двете й деца, насажда се последователен боязън ”, сподели Людмил Джелепов пред „ NOVA “. Той твърди, че обстановката е ескалира:

„ На 7 април той наблюдава колата, в която тя се движеше с неин прочут, пресече пътя им, спря ги, слезе, зареди револвер и създаде два изстрела ”, прибавя Джелепов.

От семейство Гуцалски отхвърлят тези обвинявания . Петър Гуцалски декларира, че неговият наследник е бил спонсор на голям брой пътувания и персонални инициативи на Цветелина, и не признава за никакви доказателства за принуждение от страна на Христо.

Полицията продължава следствието по случая.

Зверски побой: Мъж преби някогашната си другарка с секира и я влачи за косата в Търновско

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР