В Съединените щати за първи път успяха да поставят повече

...
В Съединените щати за първи път успяха да поставят повече
Коментари Харесай

В САЩ ваксинацията срещу коронавируса върви с пълна пара

В Съединените щати за първи път съумяха да слагат повече от три милиона дози ваксини в продължение на два поредни дни, сочат публични данни, представени от БГНЕС.
Новата информация от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC) удостоверяват възходящия обсег и триумф на имунизационната акция в страната.
 Френският еврокомисар не вижда потребност от имунизацията Спутник V за Европейски Съюз Френският еврокомисар не вижда потребност от имунизацията " Спутник V " за Европейски Съюз
Европейският съюз не се нуждае от съветската коронавирусна ваксина " Спутник V ". Това съобщи пред телевизионния канал TF1 европейският комис...
CDC оповестява, че са приложени 3,04 милиона дози за 24 часа до неделя сутринта (21 март) и 3,12 милиона дози предния ден (20 март).
Съединените щати са записали най-вече смъртни случаи от ковид досега - 542 000. Но сега имат и една от най-успешните имунизационни акции, разяснява Агенция Франс Прес.
CDC съобщи, че 24,5% от популацията към този момент е получило най-малко една доза, до момента в който 13,3% са изцяло имунизирани. Сред хората на 65 и повече години 69% са получили минимум първа игла.
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи през тази седмица, че страната изпреварва с повече от месец задачата си: 100 милиона души да имат най-малко една доза през първите 100 дни от неговото президентско ръководство.
 Кой в действителност е виновен за недоволствата, че България е ощетена при доставката на ваксини против ковид? Кой в действителност е виновен за недоволствата, че България е ощетена при доставката на ваксини против ковид?
Кой е отговорен за дефицита на ваксини против ковид в България? Този въпрос почна да се промъква все по-често в разнообразни медии. Отг...
Понастоящем в Съединени американски щати са позволени три ваксини: двудозовите РНК на Pfizer / BioNTech и на Moderna и еднодозовата ваксина на JohnsonJohnson.
Докато доста страни към момента се борят да получат ваксини, държавното управление на Съединени американски щати съобщи, че е поръчало задоволително количества, с цел да имунизира всички пълнолетни американци до края на май.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР