В събота и неделя плажовете по Южното Черноморие бяха пълни.

...
В събота и неделя плажовете по Южното Черноморие бяха пълни.
Коментари Харесай

Симеонов пак подхвана барове и дискотеки

„ В събота и неделя плажовете по Южното Черноморие бяха цялостни. За страдание в Слънчев бряг към момента чакат туристи ", показа пред Нова телевизиялидерът на НФСБ Валери Симеонов. Според него въпреки всичко има положителни вести за туризма.

Той разяснява и нараствания брой инфектирани. „ Днес са направени 4500 проби. Никога не са правени толкоз. Освен това имаме огнище  в Смолян. Това трансформира общата статистика. Резултатите не са доста по-различни от през вчерашния ден. Мерките бяха бързо разхлабени. В Министерски съвет има нечистоплътно съревнование за освобождение на ограниченията. Не се вслушват в Щаба. Тези 5 души изнесоха цялата тежест на епидемията. Неоснователно ги обвинихме. Щабът избави страната ", сподели Симеонов.

" Отварянето на питейните заведения и нощните заведения също беше неточност. Кой брои дали те са цялостни на 50 %. Това е реплика, двуличие. Нямаме едно от най-важните от четирите условия, които сложи Щаба – „ к ”-то (контрола) го нямаме ", разясни той.

В бензиностанциите, магазините всеобщо не носят маски, разясни Симеонов.

Според него хората би трябвало да бъдат плашени, тъй като другояче не съблюдават разпоредбите. „ Бих предложил на министър Ананиев да добави в заповедта да се постанова санкция на всеки, който обслужва хора без маски. Полицията не си прави работата и то не за първи път ”, сподели още ръководителят на НФСБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР