В са много, много нервни. Вредни за България са ГЕРБ

...
В са много, много нервни. Вредни за България са ГЕРБ
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: В ДПС са много, много нервни


В са доста, доста нервни. Вредни за България са ГЕРБ и, не държавното управление.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 246
Това съобщи депутатът от " " Настимир Ананиев в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия. " За първи път затворихме частната граница, която работи от години, без никакъв проблем. Законът за КПКОНПИ е импортиран, милиардите, които са раздавани всяка година - за пръв път ги ревизираме ", съобщи Ананиев.

По думите му 79% от настоящите поправки са съществени поправки и се заобикаля Закон за обществените поръчки, като се строи нелегално. Ананиев упрекна политическото управление на Има Такъв Народ, че са попречили работата по Закона за КПКОНПИ. " Г-жа Ива Митева излезе и подлага на критика закона, а се оказа, че тя не е чела версията, която е входирана. След това сподели - Ма те тук някои неща са оправени. Мисля, че законът е добре премислен, няма съвършени закони, апропо. Въпросът е да има рамка, която да бъде употребена, с цел да може хората да усещат, че има правдивост ", разяснява Ананиев.

Според него се вижда, че има народни представители със съвест, които желаят да знаят, че са застанали от вярната страна в борбата за България. " Готови сме за избори, нас избори не ни тормозят ", съобщи Ананиев и дефинира като голяма неточност отстраняването на Никола Минчев от поста ръководител на Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР