В рядко обръщение към нацията кралица Елизабет II уведомява британците

...
В рядко обръщение към нацията кралица Елизабет II уведомява британците
Коментари Харесай

Кралицата към британците: Историята ще запомни, че сте силни, колкото всички преди

В рядко послание към нацията кралица Елизабет II уведомява британците да се изправят пред предизвикването на пандемията на ковид, като се базира на мъдростта от десетилетия си като държавен глава на Англия, упорства за дисциплинираност и решителност в изискванията на рецесия , оповестява АП.

93-годишният монарх да признава страданието, което доста фамилии претърпяват поради рецесията с COVID-19, която болести над 42 000 жители в Обединеното кралство и умъртви най-малко 4,313 от тях. Тя ще се стреми да повдигне духоа и да предложи вяра на страната в време на потребност .

" Говоря с вас, когато знам, че е все по-предизвикателно време ", споделя тя, съгласно фрагменти, оповестени преди формалното лъчение в неделя вечер. " Време на разстройване в живота на страната ни; разстройване, което донесе тъга на някои, финансови усложнения на доста и големи промени в всекидневието на всички нас. "

Кралицата хвали обичаната английска Национална здравна работа и други съществени услуги, дружно с към 750 000 души, които непринудено са помогнали на нуждаещите се.
 На Острова предвиждат сред 7000 и 20 000 умряли от ковид
На Острова предвиждат сред 7000 и 20 000 умряли от ковид

Епидемията евентуално ще доближи плато през идващите 7-10 дни

" Надявам се през идните години всеки да може да се гордее от това по какъв начин дал отговор на това предизвикателство ", споделя тя. " Тези, които идват след нас, ще кажат, че британците от това потомство са били толкоз мощни, колкото всички преди . "

" Атрибутите на самодисциплина, на тиха, доброжелателна решителност и на възприятие на дружност към момента характеризират тази страна ", изяснява тя съгласно извадки.

Кризата засегна и кралицата. Синът й и правоприемник на трона, 71-годишният принц Чарлз, има лек случай на заболяването. Самата тя напусна Лондон, епицентъра на епидемията във Англия, и е в дома си в Уиндзор дружно със брачна половинка си, херцога на Единбург.

И монархът, и нейният 98-годишен брачен партньор са измежду тези над 70-годишни, на които английското държавно управление предложи да останат вкъщи 12 седмици.

Обръщението е записан в Бялата стая за изобразяване в замъка Уиндзор . Местоположението е определено особено, защото разрешава задоволително място сред монарха и оператора зад камерата, който е напълно с персонални защитни средства .
 Елизабет II с четвърто телевизионно послание към нацията за 68 година
Елизабет II с четвърто телевизионно послание към нацията за 68 година

Телевизионното послание ще бъде излъчено в неделя в 19,00 часа по Гринуич
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР