В Русия предложиха да се въведе държавен изпит за жените

...
В Русия предложиха да се въведе държавен изпит за жените
Коментари Харесай

Въвеждат изпит за жените преди встъпване в брак

 В Русия предложиха да се вкара държавен изпит за дамите преди встъпването в брак. Идеята беше показана в петиция от психолога Филип Литвиненко, написа ИА DEITA.

Инициативата не е сексистка " смешка “, а по-скоро таман противоположното, защото тя ще помогне на дамите да " третират мъжете “ вярно и да запазят брака. Само по себе си това умеене ще има удобен резултат върху фамилния съюз.

Психологът цитира настоящата статистика: през първите две-три години в Русия седем от 10 брака се разпадат, и то по няколко аргументи. " Първо, дамата бърка при избора на мъж. Втората причина е, когато една жена не знае по какъв начин да развие връзка с мъж и по какъв начин да я ръководи “, изяснява Литвиненко в петицията си.

Неспособността на дамите да " третират мъжете “ води до развиване на връзки, които попадат в задънена улица, показва специалистът. " В такава връзка дамата постоянно ще бъде нещастна. Малките битови кавги доста скоро ще трансфорат връзките в пъкъл “, изяснява той.

Според психолога има излаз от обстановката – да се вкара на държавно равнище възбрана за брак за дами, които не устоят държавния изпит за ръководство на мъжа " в границите на който ще могат да потвърдят, че знаят задоволително за мъжете “.

Петицията обаче към днешна дата е събрала доста малко подписи, с цел да влезе в полезрението на Думата, разяснява организацията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР