В Русия живеят само алкохолици. Това заяви руската филмова звезда

...
В Русия живеят само алкохолици. Това заяви руската филмова звезда
Коментари Харесай

Яна Троянова: Русия е като изнасилена жена, пиянството е повсеместно, а Путин е крадец

В Русия живеят единствено алкохолици. Това съобщи съветската кино звезда Яна Троянова в изявление. Думите и провокираха потрес измежду руснаците, за които тя е една от най-хубавите кино актриси в последните години, написа изданието „ Комсомольская истина “. Освен пияници, Троянова използва и доста други обидни прилагателни за руснаците.

" Реското общество е болно и стигна до фашизъм. Хората стигат до фашизъм, когато няма явен взор за самите себе си. Днес казусът в Русия е, че хората не мислят за това, че би трябвало да работят върху себе си. И те са единствено насочвани от малкия екран за кого би трябвало да се приказва, кой би трябвало да бъде съден, кой би трябвало да бъде упрекван. Техният фокус е непрекъснато върху намирането на виновни за техния неприятен живот и да ги убедят, че някаква Америка желае да отнеме нашите потребни изкопаеми, благосъстоянията ни. Само че тях ги присвоява измамникът и крадецът Путин. И хората се държат, все едно не виждат това. Русия се държи като изнасилена жена! “, споделя Троянова.

След шокиращото изказване в обществените мрежи се апели Троянова да бъде разследвана и да бъде приета за непознат сътрудник, както и да бъде формирано наказателно дело по член „ Разбуждане на ненавист или омраза, както и унижение на човешкото достолепие “. Ако това се случи, тя може да получи до пет години затвор.

Отбелязва се също, че самата актриса и брачният партньор й надалеч не са били въздържатели. Цитират нейни самопризнания в какви купони и среднощни чествания е взела участие.

В момента Троянова живее във Франция, където се реалокира след почнали в Русия напън и преследвания за нейната ярка позиция против войната в Украйна. „ Не мога да мълча и да виждам по какъв начин пропили се руснаци безмълвно одобряват наложената от Путин и неговата клика несправедлива война “, споделя Троянова пред френски медии.

„ Преживях ужасна меланхолия, от която трябваше да изляза, с цел да спра гнева в себе си. Първо имах яд, а след това осъзнах, че просто загивам. Гневът в мен ме убиваше ", признава филмовата и театрална съветска звезда.

Синът на актрисата се самоубива преди 10 години, когато е 20-годишен. Това оказва голямо въздействие на Троянова, която признава, че не е направила задоволително за него, с цел да разбере, че момчето е в тежко депресивно положение.

Яна Александровна Троянова (родена на 12 февруари 1973 година Тя е съветска театрална и кино актриса, телевизионна водеща. Става известна с присъединяване си във филмите " Топ ", " На живо ", " Кококо ", " Земята на OZ ", телевизионния сериал " Олга " и др.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР