В Русия издадоха смъртна присъда на собственика на частната армия

...
В Русия издадоха смъртна присъда на собственика на частната армия
Коментари Харесай

Истина? Путин с шокираща присъда за Пригожин

В Русия издадоха смъртна присъда на притежателя на частната войска " Вагнер "  Евгений Пригожин, съобщи израелската медия мигнюз.

Изданието от близкоизточната страна интерпретира изявление на началника на Главното ръководство на разузнаването към украинското военно министерство Кирило Буданов. " Федералната работа за сигурност (ФСС) в Москва е получила заповед за ликвидирането на Пригожин ", сподели той.
-->
" Нареждането е издадено броени дни след несполучливия опит на Пригожин да влезе в съветската столица (23 – 24 юни). То идва персонално от Владимир Путин ", добави мигнюз, която се базира на високопоставения боен, написа novini.bg.

" Ние знаем, че ФСС е получила задачата да ликвидира предприемача. Но дали сътрудниците ще реализиран триумф в това си начинание, аз не мога да кажа ", сподели още Буданов.

На въпрос по кое време може да бъде сбъднат този проект боен шпионин номер едно на Украйна отговори: Надали ще е в близко бъдеще. За подготовката и реализацията на такава интервенция е належащо време.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР