В Русия бе съобщено за пореден смъртен случай на високопоставен

...
В Русия бе съобщено за пореден смъртен случай на високопоставен
Коментари Харесай

Седми смъртен случай сред топ мениджърите в Русия: Намериха удавен авиационен шеф

В Русия бе обявено за следващ смъртен случай на почитан чиновник на съветска корпорация - във Владивосток почина Иван Печорин - шеф по авиацията на Корпорацията за развиване на Далечния изток и Арктика. Сайтът на корпорацията оповестява за гибелта му, без да разкрива събитията, съобщи Интерфакс.

" На 12 септември стана известно за трагичната гибел на нашия сътрудник Иван Печорин, ръководещ шеф на авиационната промишленост на Корпорацията за развиване на Далечния изток и Арктика. Смъртта на Иван е непоправима загуба за неговите другари и сътрудници и огромна загуба за корпорацията. Изказваме откровените си съболезнования на фамилията и приятелите ", се споделя в изказването.

В обществените мрежи се оповестява, че Печорин е бил пийнал и е паднал от моторница край крайбрежията на Владивосток на 10 септември, след което е бил открит мъртъв.

Това е нов епизод в поредност от смъртни случаи на съветски топ служители, като в по-голяма част от тях бе обявено, че става дума за самоубийство.

На 1 септември от прозореца на болница в Москва падна ръководителят на съвета на шефовете на " Лукойл " Равил Маганов. 67-годишният Маганов бе лекуван в поделение на шестия етаж. Все още не е известно каква е повода за рухването.

Това бе следващият (шести) случай със самоубийство на представител на нефто-газовия бизнес в Русия.

На 5 юли тялото на съветския предприемач Юрий Воронов с огнестрелна рана в главата бе открито в басейн във вилно населено място край Финския залив покрай Санкт Петербург. Воронов е бил началник на " Астра Шипинг " - компания, профилирана в договорите на " Газпром " в Арктика. Основната версия бе самоубийство.

Това стана петата неразгадана гибел на съветски газов управител. В някои случаи те бяха убити дружно със фамилиите си.

На 20 април испанската полиция откри тялото на Сергей Протосеня, заместник-председател на борда на шефовете на " Новатек ", в селска къща. Цялото му семейство също бе открито мъртво.

Два дни по-рано телата на някогашния вицепрезидент на " Газпромбанк " Владислав Аваев, както и на брачната половинка и щерка му, бяха открити в апартамент на Университетския проспект в Москва.

На 25 февруари Александър Тюляков, на 61 години, заместител общоприет шеф на Обединения център за споразумяване на разногласия на Газпром, бе погубен в елитна вила в село Ленински (Ленински район). На 29 януари 60-годишният Леонид Шулман, началник на транспортната работа на " Газпром инвест ", е открит мъртъв в къща в същото село.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР