В рубриката Нещо лично по 7/8 Тв Слави заяви:- Аз

...
В рубриката Нещо лично по 7/8 Тв Слави заяви:- Аз
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Малко хора в света са направили 20 години всеки ден по телевизията

В рубриката " Нещо персонално " по 7/8 Тв Слави съобщи:

- Аз не съм доверчив, тъй като и се пробвам да направя нещо. 

По-скоро – да създадем някаква опция.  Ако не стане – суверенът е прав. Той по този начин е решил. Той е поискал да живее по този начин! И щом е поискал да живее по този начин – дано да живее по този начин!

-Тошко Йорданов: А на теб в този момент удобно ли ти е? Ти от 92-а година живееш един живот, който е обвързван с професионална реализация, а не толкоз с персонална. От година и няколко месеца, това, с което се занимаваш главно, си му теглил една майна и не го правиш. Комфортно ли ти е по този начин?

Слави Трифонов:

-Много приказваме за истина и за неистина. Когато доста приказваме за едно нещо, то стартира да звучи на назад! Кой може да каже какво аз усещам? Само аз! А насреща този който слуша, ще чуе това, което желае. Много постоянно ми се случва да слушам и виждам по какъв начин индивидът против схваща тъкмо противоположното на това, което споделям.

Убедил съм се и в това: не можеш да убедиш никого в нищо! Човек самичък би трябвало да доближи до просветление.  Казвам това, тъй като да живееш в общественото пространство е откачено и много шантаво! Освен това, в случай че си по-провокативен, постоянно ще страдаш, тъй като все ще има неща, които не са правилни и на теб ще ти е погрешно!

Цената за 20 години всеки ден по малкия екран е тази. Не знам другите по какъв начин са издържали?! Те няколко индивида са го създали. В света!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР