В резултат на предприетата от ръководството на СДВР организация, не

...
В резултат на предприетата от ръководството на СДВР организация, не
Коментари Харесай

Полицията задържала 10 души преди България - Англия

В резултат на подхванатата от управлението на Столична дирекция на вътрешните работи организация, не са регистрирани напрежение и тежки произшествия по време на футболнаta среща от квалификациите за eвропейското състезание по футбол 2020 сред националните тимове на България и Англия, оповестиха от пресцентъра на Столична дирекция на вътрешните работи.

Специализираната полицейска интервенция за застраховане на публичния ред и сигурността на жителите и гостите на София е в ход от 13 октомври.
Английска телевизия сподели нацистките знаци и обидите към футболистите (ВИДЕО) Според фрагментите обект на виковете е Тайрън Мингс
Бяха обезпечени нужните сили и средства за застраховане на централната градска част и публичните места, както и територията на стадиона Националния стадион Васил Левски. Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове.
Напрежение сред британски почитатели на " Витошка ", има ранен (ВИДЕО) Полицията реагира бързо и предотвари по-сериозни произшествия
Часове преди дуела, към 18 часа в региона на бул. " Витоша ", е зародила кавга сред двама непознати жители. Единият от тях е с порезна рана, оказана му е здравна помощ. Другият е арестуван в полицията. За хулигански дейности в централната част на града са арестувани и други двама чужденци.

Общо 10 души, непознати и български жители, са арестувани преди футболната среща, като шестима от тях – за липса на документи за идентичност, трима – за хулигански прояви, и един - отказал да извърши полицейско предписание. Деветима почитатели в нетрезво положение, последователи и на двата тима, са били върнати от входовете на стадиона.

Ангажимент по защитата на реда на спортната среща имаха частни охранителни компании, столичните служители на реда бяха в подготвеност да се намесят при зародила нужда. Съгласно предварителния проект, след привършване на мача на територията на стадиона бяха забавени последователите на победилия тим до отдръпването на противниковите почитатели.

Всички гости напуснаха без произшествия. Към момента няма съществени нарушавания на публичния ред по улиците в региона и в посоките на евакуиране на почитателите на двата тима, се споделя в известието, публикувано до медиите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР