В резултат на лошото си финансово състояние, Барселона ще бъде

...
В резултат на лошото си финансово състояние, Барселона ще бъде
Коментари Харесай

Дембеле отказал 200 милиона от Ал Насър, за да остане в Барселона

В резултат на неприятното си финансово положение, Барселона ще бъде заставен да продаде част от своите играчи това лято, тъй че да могат да записва всички нови попълнения преди началото на сезона.

Засега обаче тази интервенция върви постепенно, макар че в листата има доста играчи. Футболисти като Клемент Лангле и Франк Кесие привлякоха интерес към себе си, само че към момента никой не е подготвен да извади желаните за тях суми от Барселона.

Каталунците обаче са получили предложения освен за играчи, с които са подготвени да се разделят. Според Footmercato, Ал Насър е оповестил желанието си да задейства клаузата за откпуване от 50 милиона евро на Усман Дембеле. Подобен трансфер обаче няма да се случи, тъй като 26-годишният французин е отхвърлил предлагането на арабския отбор.

Отборът на Кристиано Роналдо е отправил оферта на стойност 200 милиона евро (40 милиона евро за пет сезона), само че Дембеле е избрал да остане в Барселона, където сега ще навлезе в последната година от настоящия си контракт. В същото време, Барселона се надява да се разбере за нов контракт с френския национал през идващите няколко седмици.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР