В редиците на руската армия действа специално звено за руския

...
В редиците на руската армия действа специално звено за руския
Коментари Харесай

Британското разузнаване:В руската армия има спецзвено за синовете на кремълския елит

В редиците на съветската войска работи особено звено за съветския хайлайф – " Барс Каскад “, се споделя в последния отчет на Министерството на защитата на Обединеното кралство, обобщение от който е оповестен в обществената мрежа Х.

Единица е основана от заместник-председателя на Държавна дума по въпросите на защитата Дмитрий Саблин. Тя се занимава най-вече с интервенции с дронове и нормално се разполага надалеч от фронтовата линия в Украйна.

Звеното работи от октомври 2022 година и включва минимум 10 членове на партията " Единна Русия “, както и синове на чиновници на Кремъл. Съобщава се, че на записалите се представители на елити сигурността е обезпечена.

Записването в " Барс Каскад “ евентуално разрешава на членовете на съветския хайлайф да заобиколят законово условие за военна работа, като в същото време подсигурява сигурност и проява на евентуална честност към Кремъл, се изяснява в отчета на английското разузнаване.

В текста се напомня за случая с блогърката Елена Блиновская, чийто брачен партньор Алексей се причислява към отряда, с цел да може тя да избегне наказване за укриване на налози, написа " Фокус ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР