В речта си Обама обрисува Тръмп като нещастен, разделящ обществото

...
В речта си Обама обрисува Тръмп като нещастен, разделящ обществото
Коментари Харесай

Тръмп избухна заради реч на Мишел Обама

В речта си Обама обрисува Тръмп като трагичен, разделящ обществото водач, който не се е съобразил с предизвикването на пандемията и всеобщите стопански провали.
Обама сподели това в тирада на конвенцията на Демократическата партия.
 Доналд Тръмп разгневи Джасинда Ардърн, тя не му остана длъжна Доналд Тръмп разгневи Джасинда Ардърн, тя не му остана длъжна
Доналд Тръмп разгласи, че има скок на заболелите от ковид в Нова Зеландия и епидемията там е " отвън надзор ". По думите му американц...
Тръмп изчака до вторник сутринта, с цел да отговори нашироко, като също нападна предшественика си и Байдън, който изпълняваше функционалностите на вицепрезидент на Обама в продължение на два мандата.
" Някой да изясни на @MichelleObama, че нямаше да е тук, в красивия Бели дом, в случай че не беше работата, осъществена от вашия брачен партньор, Барак Обама ", написа Тръмп.
Тръмп, който управляваше мощната американска стопанска система до блокирането поради ковид, прати милиони в безработица, повтаряйки уверения, че обстановката бързо се усъвършенства.
" Моята администрация и аз изградихме най-голямата стопанска система в историята, спрямо която и да е страна, изключихме я, спасихме милиони животи и в този момент построявам още по-голяма стопанска система, в сравнение с беше преди. Работите се развиват, NASDAQ към този момент е на рекордно високо равнище, останалото ще последва. Седнете и гледайте! ", написа той в Twitter.
 Въпреки рестриктивните мерки Тръмп проговори за трети мандат Въпреки рестриктивните мерки Тръмп проговори за трети мандат
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че ще търси трети мандат на поста, защото акцията му през 2016 година е била „ шпионирана&...
Анкети демонстрират, че сега изпреварва Тръмп пред изборите на 3 ноември. Републиканците ще предлагат Тръмп за втори мандат идната седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР